Aanbod

Aanbod

ACTIVITEITENKALENDER SAGITTA :

Oudercirkel :
elke eerste woensdag van de maand. 
Inschrijven : https://forms.gle/v57VjLXoiqiXkSHG7

Creatieve workshop (h)erken jouw innerlijke stemmen :
15 mei. Info : https://fb.me/e/CAtmOoD6 

Rots en watertraject voor vrouwen:
boost je zelfvertrouwen en leer jezelf te verdedigen :
6 woensdagen vanaf 26 mei van 17u tot 18u15.


Rots en watertraject voor 8 tot en met 12jarigen:

6 woensdagen vanaf 26 mei van 14u45 tot 16u. 

Maak zelf jouw agua de Florida :
13 juni. Info : https://fb.me/e/1c6amfmD1

KRACHTINZICHT biedt aan :  • creatieve of ervaringsgerichte informatieve workshops voor volwassenen/jongeren/kinderen op maat rond hoogsensitiviteit, (faal)angst, perfectionisme, zelfbeheersing, stress, zelfvertrouwen, conflicthantering, rouwverwerking,..


  • individuele coaching bij omgaan met conflicten, verlieservaringen, hoogsensitiviteit, (hoog)spanning, burn-out, .. Dit kan op maat aan de hand van natuurcoaching, creativiteit, rots en watermethodiek en andere. Ik ben nu ook gecertificeerde ACT4kids therapeut en therapeut beeldend obv ACT voor volwassenen. (60 EURO PER UUR)


  • groepsaanbod rond creativiteit bij verlieservaring, rots en water, mindful wandelen, zelfvertrouwen, ouder-kindrelatie, communicatie en omgaan hoogsensitiviteit..Ik organiseer ook hartcirkels, waar echte verbinding centraal staat.

  • loopbaancoaching, ideaal om aan te vragen als je voelt dat je in cirkels ronddraait, steeds tegen hetzelfde aanloopt of gewoon als je steun nodig hebt bij het maken van een keuze of het zoeken naar een nieuwe passende job. Twijfel je of het iets voor jou is en of je ervoor in aanmerking komt? Neem dan de telefoon op en geef me een belletje. Ik help je graag verder. Een mailtje mag ook. :-)  Oh ja, het eerste gesprek is gratis. En als je recht hebt op loopbaancheques, kan je aan het tarief van 10 euro per uur 7 uur coaching ontvangen. Ik werk met loopbaancheques voor het erkend loopbaancentrum Heart at Work.