Aanbod

Aanbod

2.


  Zelfvertrouwentraject : trust yourself.

  Ik kan met zekerheid zeggen dat ik enorm gegroeid ben in zelfvertrouwen de laatste jaren. En dat voelt zo goed! In dit traject gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten, doelen die je hart verwarmen en zet je stappen richting je doel. Je durft nieuwe dingen aangaan!


  360 euro voor 18 uur

  3.


   Zijns-traject :
   allow yourself to be fully you.

   Herken je dat ‘niet goed genoeg voelen’ gevoel? Of ‘ik ben waardeloos’ ‘ik ben niet goed genoeg’ gedachten die maken dat je je machteloos of uitgeput voelt? Wat als het anders kan? Wat als het zo niet hoeft te zijn. Tijdens dit traject maak je sprongen in je bewustzijn èn stel je jouw hart open voor het mogen zijn.


   360 euro voor 18 uur

   KIES UIT DRIE TRAJECTEN :

   1.


    Lilith en Eva- traject : embrace yourself.

    Dit jaar ben ik zelf door een enorme transformatie gegaan en heb meer contact gemaakt met mijn Lilith-energie. We hebben ze beiden te omarmen in onszelf.  Enkel Eva-energie en je verliest jezelf in de ander. Enkel Lilith-energie en je verliest de verbinding met de ander.  
    Tijdens dit traject wil ik jou laten ervaren hoe die twee energieën voelen in je lichaam. En hoe je stapsgewijs ruimte kan maken voor meer balans in jouw leven.


    360 euro voor 18 uur
    PAKKET 1 : ALL in : de drie trajecten : 1080 euro           


    PAKKET 2 : TWO in : twee trajecten : 690 euro


    PAKKET 3 : ONE in : één traject : 360 euro


    ALLE PAKKETTEN ZIJN INCLUSIEF : 


    -  lidmaatschap van facebookgroep ‘openhartig verbinden’.

    -  gratis kennismaking met 2 hartcirkels of 1 gratis (online) workshop

    -  gratis intake en opvolggesprek


    KRACHTINZICHT biedt tevens aan :    • creatieve of ervaringsgerichte informatieve workshops voor volwassenen/jongeren/kinderen op maat rond hoogsensitiviteit, (faal)angst, perfectionisme, zelfbeheersing, stress, zelfvertrouwen, conflicthantering, rouwverwerking,..


    • individuele coaching bij omgaan met conflicten, verlieservaringen, hoogsensitiviteit, (hoog)spanning, burn-out, .. Dit kan op maat aan de hand van natuurcoaching, creativiteit, rots en watermethodiek en andere. Ik ben nu ook gecertificeerde ACT4kids therapeut en therapeut beeldend obv ACT voor volwassenen. (50 EURO PER UUR)


    • groepsaanbod rond creativiteit bij verlieservaring, rots en water, mindful wandelen, zelfvertrouwen, ouder-kindrelatie, communicatie en omgaan hoogsensitiviteit..Ik organiseer ook hartcirkels, waar echte verbinding centraal staat.

    • loopbaancoaching, ideaal om aan te vragen als je voelt dat je in cirkels ronddraait, steeds tegen hetzelfde aanloopt of gewoon als je steun nodig hebt bij het opstellen van een cv of het zoeken naar een nieuwe passende job. Twijfel je of het iets voor jou is en of je ervoor in aanmerking komt? Neem dan de telefoon op en geef me een belletje. Ik help je graag verder. Een mailtje mag ook. :-)     Ziehier ook een link naar de facebookpagina van de ruimte (die te huren is) en waar je het aanbod ook op terugvindt:    © Copyright.  All Rights Reserved.