Aanbod

KRACHTINZICHT biedt aan :  • creatieve of ervaringsgerichte informatieve workshops voor volwassenen/jongeren/kinderen op maat rond hoogsensitiviteit, (faal)angst, perfectionisme, zelfbeheersing, stress, zelfvertrouwen, conflicthantering, rouwverwerking,..


  • individuele coaching bij omgaan met conflicten, verlieservaringen, hoogsensitiviteit, (hoog)spanning, burn-out, .. Dit kan op maat aan de hand van natuurcoaching, creativiteit, rots en watermethodiek en andere. Ik ben nu ook gecertificeerde ACT4kids therapeut en therapeut beeldend obv ACT voor volwassenen. (50 EURO PER UUR)


  • groepsaanbod rond creativiteit bij verlieservaring, rots en water, mindful wandelen, zelfvertrouwen, ouder-kindrelatie, communicatie en omgaan hoogsensitiviteit..Ik organiseer ook hartcirkels, waar echte verbinding centraal staat.

  • loopbaancoaching, ideaal om aan te vragen als je voelt dat je in cirkels ronddraait, steeds tegen hetzelfde aanloopt of gewoon als je steun nodig hebt bij het opstellen van een cv of het zoeken naar een nieuwe passende job. Twijfel je of het iets voor jou is en of je ervoor in aanmerking komt? Neem dan de telefoon op en geef me een belletje. Ik help je graag verder. Een mailtje mag ook. :-) Ziehier ook een link naar de facebookpagina van de ruimte (die te huren is) en waar je het aanbod ook op terugvindt:© Copyright.  All Rights Reserved.