hartcirkel

HARTCIRKELS


Wat wordt het leven zoveel mooier als je mag zijn wie je bent, als je voelt dat je ertoe doet door gewoon te mogen zijn. 

Mijn uitgangspunt voor de cirkels is hoe Tej Steiner (auteur van het boek : waking up with everyone around us) hartcirkels bezielt. Volgens hem zijn er vijf manieren van zijn : be clear, be present, be real, be heart-connected and be true to yourself. Misschien zijn er meer, en ontdekken we er samen anderen. Dat is ook ok.

Ik nodig je uit om samen te ontwaken door middel van de 5 ways of being te oefenen :♥︎ BE CLEAR: deel of stel vragen over wat jou leven zin/kleur geeft of jouw reden van hier in deze groep aanwezig te zijn.

♥︎ BE PRESENT: deel jouw manieren om je niet langer te laten meeslepen door je gedachten en emoties, jouw stilte momenten.

♥︎ BE REAL: deel wat er momenteel in je leeft en blijf daarbij dicht bij jezelf. Betrek dus geen processen van anderen in jouw verhaal. Het kan zijn dat je er geen woorden bij voelt, dan deel je dat als je wilt. Of het kan zijn dat het nog niet veilig voor je voelt om volledig aanwezig te voelen al bij de eerste cirkel, ook dat mag je delen.

♥︎ BE CONNECTED: spreek uit wat je waardeert in de ander of deel waar jij fier op bent. Of stel een vraag aan iemand waarvan je weet dat het bij de ander geen pijn oproept. En laat weten of je wilt aansluiten bij een hartcirkel.

♥︎ BE HEART DIRECTED : deel wat jij echt wilt, waar droom je van? Door dit te delen, zet je een eerste stap om datgene wat je wilt ook daadwerkelijk in je leven aan te trekken.


Ik kijk er alvast erg naaruit om samen op weg te gaan naar meer aanwezig zijn, echt zijn, een open hartsverbinding ervaren met jezelf en ander, en ontdekken waar ons hart warm van wordt!

Hoe kan ik meedoen?


Op vraag doe ik een oproep in de besloten facebookgroep en kan een nieuwe cirkel opgestart worden.
Nu start er elke eerste woensdagavond van de maand om 20u een cirkel rond het thema ouderschap. Schrijf je hier in!


Hoe kwam ik bij cirkels?


in opbouw