Psychofysieke training

GET ON THE MOVE

Ervaar door te doen en win aan zelfvertrouwen

Hello world

Samen leren te vertrouwen


Door de kracht en de rust in jezelf te gaan ervaren en je steeds meer open te stellen voor wat je voelt en dit te delen met anderen, ga je veel blijer in het leven staan. 


Je hebt niet langer angst voor jouw angst en gaat jouw uitdaging aan vanuit rust en vertrouwen. 


We verruimen jouw comfortzone met uitdagende oefeningen waarbij elke keer stevig staan centraal staat.

Door te voelen, en de kracht van gronden, centreren en focussen te beleven, ga je jouw hart verbinden met jouw hoofd.  Je gaat vertrouwen op jouw kracht en rustcentrum en leert je hart open te stellen voor anderen. Je bent ok.


Een greep uit mijn ervaringen

Ik gaf al een externe weerbaarheidstraining voor atthepark, centrum nascholing onderwijs, tejo vzw. Verder geef ik al drie jaar rots en water bij tejo vzw en organiseer ik vanuit mijn bedrijf verschillende weerbaarheidstrajecten.

Je weet pas wat het je kan brengen als je het gaat doen!

De kracht van het ervaren


De allerbeste manier om iets nieuws te leren, is door het te ervaren. Het is door te beleven wat er werkelijk is en gebeurt, dat jouw bewust zijn groeit.

Mijn ervaring als ouder

CONFRONTEREND EN VERRUIMEND

Het is niet fijn om te ervaren dat je angsten hebt, dat er zaken buiten jouw comfortzone liggen, om mee te maken hoe groepsdruk voelt.

En toch, juist door je daarvoor open te stellen en dat te durven voelen, creeer je ruimte.

En door ruimte te geven aan jezelf, ga je steviger staan en geef je als vanzelf ruimte aan anderen.

Ik schreef er een stuk over voor pure child. Je kan het hiernaast lezen.

Hello world

Stel me hieronder jouw vragen of contacteer me voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek!

 
 
 
 

Wie ben ik?

Een bezig bijtje, hoor ik wel eens vallen, als mensen over mij praten. Ik ben veelzijdig, rustig en hou van spelen, persoonlijke ontwikkeling, puurheid, echte verbinding en in het moment zijn. Dat laatste is een heel ontwikkelingspad geweest, waar ik enorm trots op ben. Rots en water heeft daar zeker toe bijgedragen.

In 2013 volgde ik de opleiding tot docente weerbaarheid bij Movisie in Nederland en volgde sindsdien verschillende opleidingen bij het rots en water instituut in Utrecht.