Beeldend ont-dekken

Beeldend
Ont-dekken

Beelden laten het onbewuste spreken en je oefent al meteen om de controle los te laten.  

Je leert te vertrouwen op een diepere beweging, niet vanuit jouw hoofd, maar vanuit jouw buik.  Je leert jezelf over te geven aan het proces en het resultaat los te laten. 

In coachings laat ik jou vaak de situatie tekenen. Zo kom je in beweging en laat je de tekening voor jou spreken. Ook werk ik met lichaamsbeelden en laat ik jou ervaren hoe iets voelt in jouw lichaam.

Natuurlijk pas ik me aan aan wie voor me zit. En beschik ik ook over niet beeldende coachingstools. 

Een greep uit het aanbod


Hieronder vind je uitleg bij een deel van het beeldend aanbod gericht naar volwassenen, jongeren en kinderen.

Loopbaancoaching
volwassenen


Verruim jouw loopbaanzicht en start met loopbaancoaching en betaal met loopbaancheques van de VDAB. En zo betaal je 80 euro voor 7 uur coaching bij een erkend loopbaancentrum.


Lees meer

Coaching


Ik begeleid je met zachte hand op de weg naar jouw waarden, leer je vaardiger om te gaan met gedachten en gevoelens, zodat je keuzevrijheid ervaart en het leven beleeft. Je leert te kijken naar jezelf en jouw situatie op een nieuwe en voedende manier en ervaart zo de wereld als een veld vol mogelijkheden.


Lees meer

Beeld in zicht


Procesgerichte beeldende workshops voor volwassenen, jongeren of kinderen.  Bij de invulling laat ik me leiden door wat op mijn pad komt en ik werk al te graag een creatief aanbod op maat uit.

Zoals voor de Vrije Academie 't Pad als kersvers docent van de module 'werken met kinderen'.


Lees meer

Loopbaancheques!


Als erkend loopbaancentrum werkt Heartatwork samen met VDAB voor individuele loopbaanbegeleiding, waardoor je bij ons team terecht kan met loopbaancheques. Op die manier betaal je 10 euro per sessie, dus 1 cheque kost 40 euro.


Je kan als werknemer of zelfstandige elke zes jaar loopbaancheques aanvragen als je minimum 7 jaar werkervaring hebt opgebouwd verspreid over jouw loopbaan en in Brussel of Vlaanderen werkt.

Hoe bestellen?

Je kan online loopbaancheques bestellen via www.vdab.be/loopbaancheques of via het groene nummer 0800/30 700 (elke werkdag).


Vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Je hebt recht op een half uur gratis introductie, zodat je mij en mijn werkwijze leert kennen en jouw verhaal kan doen. Zodat je nadien kan beslissen om bij mij verder in begeleiding te gaan of niet.

Ik kwam bij Eva terecht omdat ik de weg even kwijt was. Ik wist niet meer wat ik belangrijk vond en waar ik naartoe wou. Ze heeft me geholpen om mijn waarden beter te leren kennen en gaf me inzicht in mijn sterktes en denkpatronen. Dit deed ze met enorm veel geduld, zachtheid en vertrouwen. Aanrader!"


Debby

“Eva raad ik iedereen aan die een goede en bekwame jobcoach nodig heeft. Ze bracht me terug in verbinding met mezelf, ze leert je krachtig zijn als mens en daar ben ik tot op vandaag heel erg dankbaar voor!”


Jessy

Loopbaancoaching 


Wat er echt toe doet in het leven, is de moed om stappen te zetten. Het woord 'courage' komt van het Latijnse woord 'cor' wat 'hart' betekent.

Moed hebben is doen wat écht belangrijk is, ondanks onaangename gevoelens of ontmoedigende gedachten.


Tijdens een loopbaantraject staan we hierbij stil. Wat wil je anders?  En afhankelijk van jouw loopbaandoel, onderzoeken we  :

-  wat echt belangrijk is in jouw leven

-  welke kwaliteiten je hebt

-  welk soort werk bij je past

-  en welke stappen je kan nemen

-  wie je kan helpen en hoe je dit aanpaktWe bouwen dus samen aan een actieplan om jouw hart voor je werk sneller te doen slaan. Zo wandel je bewuster op jouw loopbaanpad. En durf je beslissingen nemen en keuzes maken die jou energie geven. 

 

Coaching


Elke dag opnieuw kan jij kiezen hoe jij naar de dingen kijkt en hoe je omgaat met jouw triggers. Al te vaak leven we onbewust, reageren we automatisch, ook al past dat gedrag niet bij wat we ten diepste willen. En dan zijn we streng voor onszelf en voelt het zwaar.

 

Wil je leren om te kiezen voor gedrag wat dichter aanleunt bij waar jij om geeft? En minder kritisch te zijn als het niet loopt zoals je wenst? Zodat je lichter kan gaan leven?

 

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek!

eva@krachtinzicht.be


De sleutel naar jouw hart ligt in jouw handen!


Beeld in zicht..

Zicht op beeld


Hou de agenda van ruimte sagitta in de gaten voor het recent aanbod. Je kan ook via facebook de pagina van ruimte sagitta volgen.


KOMEND : 
8 oktober geef ik een introductie in ACT voor iedereen die graag met kinderen in de rol van docent of coach werkt en zich wil bijscholen met de werkvormen van 't Pad. Van 10 tot 16.30. 80 euro voor 1 dag.


11 november : ont-dek jouw compassievolle zelf! Hier is een link naar het facebook evenement.

Ont-dek jezelf!


Maak je ruimte in jouw agenda voor jezelf?

Nog vragen?


Gaat je hart al sneller slaan als je denkt aan een (groeps)aanbod op maat? Wil je maar al te graag meer over mij en mijn aanbod te weten komen? Zoek je een antwoord op een specifieke vraag?

 
 
 
 

Over mij


Opleidingen coaching/therapie:

-coaching essentials bij yourcoach

-stress -en burnoutcoaching in de natuur

-loopbaanbegeleiding

-beeldend therapeut bij Vrije Academie t pad

-ACT4kidstherapeute


Hier zie je een afbeelding van mijn procesdoek. Zo zag het eruit na lesdag DIEPTE. Het doek veranderde zo elke keer, laag over laag schilderde ik, dit gedurende 9 lesdagen geïnspireerd op de 9 elementen van de beeldtaal.

De beeldende opleiding bracht mij in beweging naar meer zelfverantwoordelijkheid, loslaten van vasthouden en liet me de nogmaals de meerwaarde ervaren van procesgericht te werken.
"Het pad ontvouwt zich terwijl je het bewandelt"