Beeldend ont-dekken

Beeldend
Ont-dekken

Beelden laten het onbewuste spreken en je oefent al meteen om de controle los te laten.  

Je leert te vertrouwen op een diepere beweging, niet vanuit jouw hoofd, maar vanuit jouw buik.  Je leert jezelf over te geven aan het proces en het resultaat los te laten. 

In coachings laat ik jou vaak de situatie tekenen. Zo kom je in beweging en laat je de tekening voor jou spreken. Ook werk ik met lichaamsbeelden en laat ik jou ervaren hoe iets voelt in jouw lichaam.

Natuurlijk pas ik me aan aan wie voor me zit. En beschik ik ook over niet beeldende coachingstools. 

Een greep uit het aanbod


Hieronder vind je uitleg bij een deel van het beeldend aanbod gericht naar volwassenen, jongeren en kinderen.

Coaching


Ik begeleid je met zachte hand op de weg naar jouw waarden, leer je vaardiger om te gaan met gedachten en gevoelens, zodat je keuzevrijheid ervaart en het leven beleeft. Je leert te kijken naar jezelf en jouw situatie op een nieuwe en voedende manier en ervaart zo de wereld als een veld vol mogelijkheden.


Lees meer


Beeld in zicht


Procesgerichte beeldende workshops voor volwassenen, jongeren of kinderen.  Bij de invulling laat ik me leiden door wat op mijn pad komt en ik werk al te graag een creatief aanbod op maat uit.

Zoals voor de Vrije Academie 't Pad als kersvers docent van de module 'werken met kinderen'.


Lees meer

Ik kwam bij Eva terecht omdat ik de weg even kwijt was. Ik wist niet meer wat ik belangrijk vond en waar ik naartoe wou. Ze heeft me geholpen om mijn waarden beter te leren kennen en gaf me inzicht in mijn sterktes en denkpatronen. Dit deed ze met enorm veel geduld, zachtheid en vertrouwen. Aanrader!"


Debby

“Eva raad ik iedereen aan die een goede en bekwame jobcoach nodig heeft. Ze bracht me terug in verbinding met mezelf, ze leert je krachtig zijn als mens en daar ben ik tot op vandaag heel erg dankbaar voor!”


Jessy

Coaching


Elke dag opnieuw kan jij kiezen hoe jij naar de dingen kijkt en hoe je omgaat met jouw triggers. Al te vaak leven we onbewust, reageren we automatisch, ook al past dat gedrag niet bij wat we ten diepste willen. En dan zijn we streng voor onszelf en voelt het zwaar.

 

Wil je leren om te kiezen voor gedrag wat dichter aanleunt bij waar jij om geeft? En minder kritisch te zijn als het niet loopt zoals je wenst? Zodat je lichter kan gaan leven?

 

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek!

eva@krachtinzicht.be


De sleutel naar jouw hart ligt in jouw handen!


Beeld in zicht..

Zicht op beeld


Hou de agenda van ruimte sagitta in de gaten voor het recent aanbod. Je kan ook via facebook de pagina van ruimte sagitta volgen.


KOMEND : 


Ont-dek jezelf!


Maak je ruimte in jouw agenda voor jezelf?

Nog vragen?


Gaat je hart al sneller slaan als je denkt aan een (groeps)aanbod op maat? Wil je maar al te graag meer over mij en mijn aanbod te weten komen? Zoek je een antwoord op een specifieke vraag?

VAN HOVESTRAAT 9 te BORGERHOUT

 
 
 
 

Over mij


Opleidingen coaching/therapie:

-coaching essentials bij yourcoach

-stress -en burnoutcoaching in de natuur

-loopbaanbegeleiding

-beeldend therapeut bij Vrije Academie t pad

-ACT4kidstherapeute


Hier zie je een afbeelding van mijn procesdoek. Zo zag het eruit na lesdag DIEPTE. Het doek veranderde zo elke keer, laag over laag schilderde ik, dit gedurende 9 lesdagen geïnspireerd op de 9 elementen van de beeldtaal.

De beeldende opleiding bracht mij in beweging naar meer zelfverantwoordelijkheid, loslaten van vasthouden en liet me de nogmaals de meerwaarde ervaren van procesgericht te werken.
"Het pad ontvouwt zich terwijl je het bewandelt"