evenwaardig verbinden

Evenwaardig verbinden

Voor mij staat evenwaardig verbinden voor 'elkaar en jezelf ten volle zien en horen met respect voor elkaars eigenheid.' 


Hiervoor heb je psychische flexibiliteit nodig. En dat is iets waar ik je in kan ondersteunen via coaching of individuele hartcirkels.  En dan kan je kiezen hoe je in interactie gaat met de ander.


Ofwel eisend, oordelend en controle-gericht. En dus weinig ruimte gunnende.


Of liefdevol. En dus vanuit ruimte gevende, oordeelloze energie. 


Binnen cirkels tunen we samen in op de liefdevolle energie.


Rust en ruimte hangen samen. Voel je je onrustig of onder druk staan, heb je de neiging om daarin mee te gaan en zo jezelf en anderen onder druk te zetten. En sluit je jouw hart af van jouw voelen.


Om jezelf ruimte te gunnen, mag je liefde gaan toelaten voor jezelf, jouw hart gaan openstellen. En jezelf ervaren als een deel van het universum.


De kracht van het hart

Online hartcirkels


Wat wordt het leven zoveel mooier als je de ruimte voelt om te worden wie je bent.


Je kan hartcirkels zien als uitnodigingen om te reconnecteren met jezelf en de ander vanuit authenticiteit.


Verloop : delen wat we helder willen maken, stiltemoment om aanwezigheid te oefenen, delen wat speelt, spreken vanuit het hart en delen wat je echt wilt/nodig hebt.

LEES MEER


VANAF APRIL 2024 ELKE DERDE VRIJDAG VAN 19u TOT 2Ou of LATER. ZET HET IN JOUW AGENDA!!! 12 EURO of 33 VOOR 3 CIRKELS. VERGEET JE NIET AAN TE MELDEN BIJ MIJ VOOR DE LINK!!


https://calendar.google.com/calendar/event?action=TEMPLATE&tmeid=MWxhcGU1cWZ0anNwZm9rOG8xaWE5a2I4MmFfMjAyNDA0MTlUMTcwMDAwWiBldmFneXNlbkBt&tmsrc=evagysen%40gmail.com&scp=ALL"Als ik aan de verbinding met jou denk, voel ik het stromen vanbinnen en kan ik ook makkelijker verbinden met anderen. Terwijl ik iemand ben die anderen wegduwt vanuit mijn trauma." 

Online verbinden


Mijn uitgangspunt voor de cirkels is hoe Tej Steiner (auteur van het boek : waking up with everyone around us) hartcirkels bezielt.

Volgens hem zijn er vijf manieren van zijn : be clear, be present, be real, be heart-connected and be true to yourself. Misschien zijn er meer, en ontdekken we er samen anderen. Dat is ook ok.

Ik nodig je uit om samen te verbinden en de 5 ways of being te oefenen :♥︎ BE CLEAR: deel of stel vragen over wat jou leven zin/kleur geeft of jouw reden van hier in deze groep aanwezig te zijn.

♥︎ BE PRESENT: deel jouw manieren om je niet langer te laten meeslepen door je gedachten en emoties, jouw stilte momenten.

♥︎ BE REAL: deel wat er momenteel in je leeft en blijf daarbij dicht bij jezelf. Betrek dus geen processen van anderen in jouw verhaal. Het kan zijn dat je er geen woorden bij voelt, dan deel je dat als je wilt. Of het kan zijn dat het nog niet veilig voor je voelt om volledig aanwezig te voelen al bij de eerste cirkel, ook dat mag je delen.

♥︎ BE CONNECTED: spreek uit wat je waardeert in de ander of deel waar jij fier op bent. Of stel een vraag aan iemand waarvan je weet dat het bij de ander geen pijn oproept. En laat weten of je wilt aansluiten bij een hartcirkel.

♥︎ BE HEART DIRECTED : deel wat jij echt wilt, waar droom je van? Door dit te delen, zet je een eerste stap om datgene wat je wilt ook daadwerkelijk in je leven aan te trekken.


Ik kijk er alvast erg naaruit om samen op weg te gaan naar meer aanwezig zijn, echt zijn, een open hartsverbinding ervaren met jezelf en ander, en ontdekken waar ons hart warm van wordt!

De kracht van creatie


Workshop mindful art (op aanvraag)


Online creatief momentAgua de florida ceremonies

Elk jaar geef ik meerdere agua de florida ceremonies!
Een dag van verbinding met jezelf, elkaar en met hetgeen moeder aarde ons geschonken heeft. 


Learn More

Agua de Florida ceremonie


FLORIDA WATER of Agua de Florida

is één van de sjamanistische gereedschappen

om een ruimte of de aura energetisch te reinigen.

In deze workshop maken we zelf tijdens een ritueel agua de Florida met kruiden en bloesems van het seizoen, andere belangrijke ingrediënten en jouw intentie en energie, waardoor het een krachtig en uniek medicijn is.

Het recept van deze agua wordt doorgegeven van sister op sister en is gemaakt naar een origineel inheems recept uit Latijns-Amerika.


Inschrijven via eva@krachtinzicht.be. Er is plek voor maximum 10 vrouwen.

Dagprijs : 85 euro.


En het is leuk om al uit te kijken naar een mooie fles met een brede hals voor jouw aqua in te maken!


17 JUNI 2023 is de volgende ceremonie.


Wat anderen zeggen


"Dankjewel Eva voor de mooie vrouwencirkel van afgelopen dinsdag. Ik voelde mij heel welkom en heb echt genoten van het samenzijn onder vrouwen. Smaakt naar meer."

— Joke VH."De hartcirkel is voor mij een oefenmoment om stil te staan bij wat er in mijn hart leeft en om dit in alle veiligheid te delen. Op het einde voelde ik me gehoord en begrepen. Verder wordt er telkens samen afgesproken wanneer de volgende cirkel doorgaat. Ik kijk er elke week steeds naar uit!"

— Katrien P.

Laten we samen groeien in zijn!


Maak je ruimte in jouw agenda voor ruimtegevende verbinding?

Nog vragen?


Gaat je hart al sneller slaan als je denkt aan een ruimte van verbinding? Wil je maar al te graag meer over mij en mijn aanbod te weten komen? Zoek je een antwoord op een specifieke vraag?

.

 
 
 
 

Over mij


Ik begeleid je met ondersteunende zachtheid en stimuleer je te vertrouwen in de bedding van de groep om zo vanuit echtheid te durven delen.

Ook voor mij is het elke keer weer spannend om in de ervaring te gaan staan, te vertrouwen en me niet mee te laten drijven door mijn gedachtenstromen. 


Cirkels geven me zoveel! Ik hou van het opgaan in de energie van verbinding. 1 plus 1 is definitely meer dan 2.


Ik volgde de opleiding om hartcirkels te faciliteren bij Tej Steiner, was cirkelfacilitator onder begeleiding van Global sisterhood en ben beheerder bij Gather the Women.